Ana Sayfa Gündem 10 Mayıs 2023 438 Görüntüleme

“Teknoloji ve Davranışsal Bağımlılık” eğitimi verildi

Lüleburgaz Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Müdürlüğü personeli, KYK Müdürlüğüne bağlı erkek ve kız öğrenci yurtlarında görev yapan çalışanlara yönelik “Aile Eğitim Programı Bağımlılıkla Mücadele” kapsamında “Teknoloji ve Davranışsal Bağımlılık” eğitimi düzenledi.

Eğitimden memnun kaldıklarını belirten katılımcılar, aldıkları bilgilerin kendilerine farklı bakış açıları kazandırdığını, bu sayede teknoloji kullanımının hayatlarında ne kadar büyük bir yere sahip olduğunu daha iyi anladıklarını belirttiler. Ayrıca, eğitimde öğrendikleri konuların iş hayatlarında da faydalı olacağını ve öğrencilerle daha iyi bir iletişim kurmalarına yardımcı olacağını düşündüklerini ifade ettiler.

Etkinlik hakkında yayınlanan yazılı açıklamada; “Lüleburgaz SHM Müdürlüğü personeli tarafından, KYK Müdürlüğüne bağlı erkek ve kız öğrenci yurtlarında görev yapan personele yönelik Aile Eğitim Programı Bağımlılıkla Mücadele kapsamında “Teknoloji ve Davranışsal Bağımlılık” eğitimi verilmiştir” denildi.

Haber Merkezi

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com