Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 16 Mayıs 2023 594 Görüntüleme

‘’Şimdi daha büyük bir zafer elde etmek için 28 Mayıs Seçimlerine odaklanacağız’’

14 Mayıs’ta gerçekleşen 28.dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’den 3.defa milletvekili seçilen Ahmet Gökhan Sarıçam; ‘’ 14 Mayıs seçimlerinde büyük bir başarı elde ettik. Fakat şimdi daha büyük bir zafer elde etmek için 28 Mayıs Seçimlerine odaklanacağız’’ dedi.

Sarıçam’ın sosyal medya hesabından yayınladığı teşekkür mesajı şu şekilde;

‘’Sevgili hemşehrilerim, değerli dava arkadaşlarım;

Sizleri saygıyla, sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum.

Kırklareli’mde 3. Kez Milletvekili olarak seçilmenin onur ve gururunu yaşıyorum.

Oy pusulasında tercihini AK Parti’den yana kullanmış yahut kullanmamış tüm Kırklareli’li hemşerilerime demokrasi şölenine yüksek katılımları için teşekkürlerimi sunuyorum.

14 Mayıs’a giden süreçte Kırklareli’mizin tüm ilçe belde ve köylerimizi karış karış ziyaret ederek sıkılmadık el alınmadık gönül bırakmadık ve Kırklareli’li hemşerilerimizin teveccühleri ile 3. Kez Kırklareli Milletvekili görevine layık görüldüm.

Bu süreçte bizlere destek veren, başta teşkilatımız olmak üzere Aziz milletimize, tüm hemşehrilerime, gençlerimize, hanım kardeşlerimize, büyüklerimize, kapılarını açan her bir vatandaşımıza şükranlarımı sunuyorum.

Kıymetli Hemşehrilerim.

14 Mayıs seçimlerinde büyük bir başarı elde ettik. Fakat şimdi daha büyük bir zafer elde etmek için 28 Mayıs Seçimlerine odaklanacağız. Tekrardan İlçe ilçe, belde belde, köy köy, ev ev, kapı kapı dolaşıp Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanı ve Türkiye Yüzyılı hedefimizi anlatacağız.

Asla bir adım bile geri durmadan daima ileriye doğru yol alacağız.

Bize bu yakışır, zafer üstüne zafer yakışır.

Başlasın Kırklareli YÜZYILI, Başlasın Türkiye YÜZYILI’’ dedi.

Haber: Erhan Ertürk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com