Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 16 Mayıs 2023 703 Görüntüleme

Gündoğdu kendisini destekleyen seçmene teşekkür etti

28.dönem milletvekili genel seçimlerinde 4.kez Kırklareli Milletvekili görevine seçilen CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak vatandaşlara teşekkür etti.

Gündoğdu mesajında 2.tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi için; ‘’Vazgeçmek ve pes etmek yok, Sayın Genel Başkanımızla önderliğinde ikinci turda hep beraber daha çok çalışacağız’’ sözlerini dile getirdi.

Kendisine destek olan seçmene teşekkür eden Gündoğdu; ‘’İnançlı ve kararlı mücadelemizin sonucunda Kırklareli’mizde bizlerden yakın desteğini esirgemeyerek yeniden milletvekilliği onurunu yaşatan tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum.

Sahada gece gündüz, yağmur çamur demeden fedakârca çalışan örgütümüze partimize gönül vermiş tüm dostlara ve bizleri yalnız bırakmayan basınımıza da şükranlarımı sunuyorum’’ dedi. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Bugün uygulanmaya başlayacak

Bugün uygulanmaya başlayacak

Tema Tasarım | Osgaka.com