Ana Sayfa Gündem 17 Mayıs 2023 705 Görüntüleme

“Adım Adım Yöneticilik” konulu eğitim gerçekleştirildi

16 Mayıs 2023 Salı günü saat 11.30-12.30 arasında 12. KLU Kariyer Günleri Kapsamında Microsoft Teams üzerinden “Adım Adım Yöneticilik” konulu eğitim gerçekleştirildi.

 Arena Denizcilik A.Ş’nin Muhasebe Müdürü Birsel Akay Öğretim Görevlisi Ayşe Anıl’ın moderatörlüğünde kariyer günümüze konuk oldu.

 Akay öğrencilere bilgisini aktararak Öğrencilik hayatında öğrencilerin alabileceği eğitimler, meslek hayatında karşılaşabilecekleri sorunlar ve Yöneticilik için gerekli vasıflar nelerdir? üzerine sunum gerçekleştirdi.

Üniversite’den yapılan açıklamada; ‘’Değerli konuğumuza, bizi yalnız bırakmayan  Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Saadet Tulum’a ve ayrıca öğrencilerimize katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz’’ denildi. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com