Ana Sayfa Gündem 23 Mayıs 2023 734 Görüntüleme

Kırklareli Engelli Hakları Dayanışma Yardımlaşma Kültür ve Sanat Derneğinden Kırklareli Valisi Birol Ekici’ye ziyaret

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli’nde yeni kurulan Kırklareli Engelli Hakları Dayanışma Yardımlaşma Kültür ve Sanat Dernek Başkanı Ercan Dinkler, 2. Başkan Aslı Şahin, Mali İşler Sorumlusu Ozan Şahin, Yazman Sıtkı İspay, Sekreter İlhan Güler, Halkla İlişkiler Sorumlusu Münise Didikoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Niyazi Küçükyıldırım, Ergin Topuz, Hasan Lağımcı, Sanem Lağımcı, Zahit Beyhan, Filiz Aytas, Ayşe Karaman, Alev Çepiş, Hayriye Solak ve Gürsel Yavuz’u 23 Mayıs 2023 Salı günü Valilik Makamında kabul etti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ekici, Kırklareli Engelli Hakları Dayanışma Yardımlaşma Kültür ve Sanat Dernek Başkanı ve yönetimi ile bir süre sohbet ederek, dernek yönetimini tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici devletimizin engellilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek, hayatlarını başkalarına muhtaç olmadan sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla, mevzuat düzenlemeleri, eğitim imkânları ve istihdam olanakları sağlayarak, spordan sanata, eğitimden çalışma hayatına kadar her alanda yanlarında olduğunu belirtti. Engelli olmak kişinin tercihi değildir.  Her birey bir engelli adayıdır dedi. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com