Ana Sayfa Gündem 25 Mayıs 2023 317 Görüntüleme

Depremzedelerle beraber mutfağa girdiler

Kırklareli Şemsettin Sami Öğrenci Yurdunda konaklayan depremzede çocuklar, Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Cupcake Atölyesi” başlıklı atölye etkinliğinde uygulamalı olarak cupcake yapmayı öğrendi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında TR21/22/SOGEP-KLÜ-0001 No’lu projeyle Kırklareli Üniversitesine kazandırılan Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağında 22 Mayıs Pazartesi günü düzenlenen etkinlikte depremzedelere cupcake yapma eğitimini Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Bahar Bayındır ve Öğr. Gör. Dr. Mehmet Selman Bayındır verdi. Eğitimde Kırklareli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencileri  de akademisyenlere yardım etti.

Etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Çağlar ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Han Ergüven de katıldı. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Tema Tasarım | Osgaka.com