Ana Sayfa Asayiş, Gündem 25 Mayıs 2023 357 Görüntüleme

‘’Narkotik Suçlarla olan mücadelemiz kökünü kurutana kadar devam edecektir’’

Kırklareli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Uyuşturucu ve Uyarı Madde Ticareti Yapmak ve Kullanmak suretiyle gençlerimizi zehirlemeye çalışan ve “torbacı” olarak tabir edilen “sokak satıcıları” ile etkin mücadele edilmesi, huzur ve güven ortamının arttırılması amacıyla Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde planlı ve rutin yapılan kontrollerine devam ediyor.

2023 Yılı 02-15 Mayıs tarihleri arasında olan dönemde sürdürülen çalışmalarda; “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapmak”, “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak” suçları kapsamında 15 olay meydana geldi.                        

Edinilen bilgiye göre bu süreçte;

23 şüpheli şahıs yakalanmış,

4 şüpheli Adli kontrol şartı ile serbest kalmış,

2 şüpheli TUTUKLANMIŞTIR.

Yapılan yakalamalarda toplamda;

56,48 gr Kubar Esrar Uyuşturucu Maddesi,

160,95 gr Scanc Uyuşturucu Maddesi,

0,52 gr Kokain Uyuşturucu Maddesi,

166,42 gr Metamfetamin Uyuşturucu maddesi,

33 Adet Sentetik Ecza Uyuşturucu Hap, ele geçirildi.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü olarak Narkotik Suçlarla olan mücadelenin kökünü kurutana kadar devam edeceğini ifade etti. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com