Ana Sayfa Gündem 26 Mayıs 2023 414 Görüntüleme

Müftü Eviş Kurbanını Türkiye Diyanet Vakfı’na Bağışladı

Türkiye Diyanet Vakfı 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’nda  TDV Kırklareli Şubesine ilk Bağışı, Kırklareli İl Müftüsü aynı zamanda Vakıf Şube Başkanı olan Yusuf Eviş yaptı.

Müftü Eviş: “Halkımızın büyük güvenini kazanmış ve Kurban ibadetini yerine getirmede son derece hassas olan TDV’ye Kurbanımı bağışlıyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. ” dedi.

Vekaletle kurban organizasyonu hakkında da bilgi veren İl Müftümüz Yusuf Eviş, Türkiye Diyanet Vakfı Yurt içinde 81 İl ve Yurt dışında 100’den fazla ülkede Vekaletle Kurban Organizasyonunu başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir. 2022 yılında 525.550 adet hisse Kurban emanet olarak alınmış ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır.

Bu sene Yurt içinde özellikle deprem bölgesine, diğer illerde ise Hafızlık Kur’an Kurslarına, yurt dışında ise 100’den fazla ülkede ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır.

Kırklareli İl Müftü Yardımcısı Ramazan Özdemir ise 4 yakınının Kurbanını Türkiye Diyanet Vakfı Kırklareli Şubesine teslim etti. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com