Ana Sayfa Gündem 23 Ekim 2017 1212 Görüntüleme

MHP İLÇE TEŞKİLATI MUHTARLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI

Haber:Hicran SÜNGÜ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Babaeski İlçe Başkanlığı, Muhtarlar Günü sebebiyle, Merkez Mahalle Muhtarlarına kahvaltı verdi.

Düzenlenen kahvaltıda MHP İlçe Başkanı İlkay Aladağ ile Hamidiye Mahalle Muhtarı İbrahim Demir, Gazi Osman Paşa Muhtarı Cemal Dinçkol, Kurtuluş Mahalle Muhtarı Nesibe Çekinmez, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Kadir Üstünel, Atatürk Mahalle Muhtarı Rıdvan Seçkin, Hacı Hasan Mahallesi Muhtarı Servet Sürer, Gazi Kemal Mahalle Muhtarı Nasıf Alyanak ve Dindoğru Mahalle Muhtarı Hüseyin Kahraman bir araya geldi.

Kahvaltı sonrası gazetemize açıklama yapan MHP Babaeski İlçe Başkanı İlkay Aladağ, “Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliği olduğu aşikârdır” diyerek şunları dile getirdi; “Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Yönetim anlayışımızda, vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklarımız olduğu bilinci çok önemli bir yer tutmaktadır. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık en ücra yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir.

Muhtarlarımızın zor şartlar ve kısıtlı imkânlarla yürüttükleri fedakârca hizmetlerin karşılığı manevi haz olsa da son dönemde yapılan maddi ve manevi iyileştirmelerin artarak devam etmesi devletimizin kendilerine verdiği önemin bir göstergesidir.

Gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, İlçemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın ′Muhtarlar Günü′nü en kalbi duygularımla kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

Daha sonra muhtarlar adına konuşan Hamidiye Mahalle Muhtarı İbrahim Demir ise; “ MHP İlçe Başkanımıza bu özel günümüzde bizleri unutmayarak vermiş olduğu kahvaltı ile onurlandırdığı için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Muhtarlar günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda Dünya Gazeteciler Günü de unutulmayarak Babaeski Basın’ı için pasta kesildi.

 

 

 

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com