Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 27 Mayıs 2023 708 Görüntüleme

Kırklareli Üniversitesi 12. Kariyer Günlerinde lojistik konusunda söyleşiler gerçekleştirildi

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda düzenlenen “12. Kariyer Günleri” kapsamında Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü tarafından çevrim içi seminer etkinlikleri gerçekleştirildi.

16 Mayıs 2023 tarihinde Prof. Dr. Sinan Alçın moderatörlüğünde “Dış Ticaret Şirketlerinde Kurumsal İletişim Yönetimi” başlıklı konuşması ile Narin Gümrükleme A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Fazilet Patır, 17 Mayıs 2023 tarihinde Dr. Öğr. Üyesi Ferahnur Özgören Şen moderatörlüğünde “Kariyer Günleri: Globelink Unimar” başlıklı konuşmaları ile Globelink Unimar firmasından İlker Alicikoğlu, Oben Korur, Can Metin Pekkoç, 18 Mayıs 2023 tarihinde ise, Prof. Dr. Sinan Alçın moderatörlüğünde “Lojistik Sektöründe Kariyer Yolculuğu” başlıklı konuşmaları ile Aras Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Elif İnci Aras ile Aras Holding Taşıma Grubu Başkanı Recep Demir, öğrencilerle eşsiz tecrübe ve deneyimlerini paylaştı. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com