Ana Sayfa Gündem 30 Mayıs 2023 450 Görüntüleme

Kırklareli Ülkü Ocakları “İstanbul’un Fethi” konulu seminer düzenledi

İstanbul’un Fethinin 570’nci yıldönümü nedeniyle Kırklareli Ülkü Ocakları Kırklareli İl Halk Kütüphanesi Seminer Salonunda program düzenledi. Açıklamasında; ‘’Kırklareli Ülkü Ocakları olarak düzenlemiş olduğumuz “İstanbul’un Fethi” konulu seminerimiz yoğun katılımla gerçekleştirilmiştir’’ dedi.

MHP MYK Üyesi Derya Bulut; ‘’Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu ‘’ 1453 İstanbul’un Fethi ve Fatih Sultan Mehmet’’ konulu seminerimizi gerçekleştirdik.Seminerimizin gerçekleşmesinde emeği geçen ve anlamlı hediyelerinden dolayı başta İl Ocak Başkanımız Sayın İbrahim Yücepur olmak üzere tüm Ülkücü kardeşlerime , bizi dinleme zahmetine katlanan tüm katılımcılara şükranlarımı sunuyorum.

Bu vesileyle İstanbul’u dünyanın en büyük Türk kenti haline getirerek tarihe damgasını vurmuş olan kutlu Hünkarımız Fatih Sultan Mehmet Han’a, fetihte yer alan kahraman neferlerimize, muhterem ecdadımıza ve aziz şehitlerimize bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyorum. Ruhları şad, mekânları Cennet olsun. Fethimizin 570’nci yıldönümünün kutlu olsun’’ dedi.

Haber: Erhan Ertürk

Fotoğraf: Kırklareli Ülkü Ocakları

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com