Ana Sayfa Gündem 30 Mayıs 2023 488 Görüntüleme

Babaeski Meslek Yüksekokulu mezun kürsüsü etkinliğini gerçekleştirdi

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ile Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği bölüm öğrencileri, okulun mezunlarından Filiz Doğru ile buluştu.

 24 Mayıs 2023 Salı günü gerçekleşen etkinliğe, Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Yönetici Asistanı olarak çalışan  Filiz Doğru ve konuk olarak İnsan Kaynakları İş Ortağı Irmak Mutlu katıldı.

Söyleşide genel olarak, kurumsal tanıtım, mesleki kariyer yolculuğu, iş başvurusu, mesleki eğitim uygulaması ve staj gibi konular yer aldı.

Çağrı Merkezi Hizmetler Programı “Mezun Kürsüsü” etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Çağrı Merkezi Dünyasından İzlenimler” konulu online söyleşiye, Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı’ndan 2017 yılında mezun olan Gülsüm Kaya konuk olarak katıldı.

Kendisini kısaca tanıtarak söyleşiye başlayan Gülsüm Kaya, 2017 yılı yaz döneminde zorunlu stajını yaptığı ve sonrasında kadrolu çalışma sürecine geçtiği firma ile başlayıp halen farklı bir kuruluşta devam eden altı yıllık özel sektör Çağrı Merkezleri serüvenini anlattı.

Dış Ticaret Programı bölümü tarafından düzenlenen “Yurt Dışı İş Dünyasından İzlenimler” konulu online söyleşiye, Dış Ticaret Programından 2022 yılında mezun olan Ahmet Can Balpınar konuk olarak katıldı. Yerleşmiş olduğu Hollanda ülkesindeki deneyimlerinden ve yeni mezun öğrencilerin başarılı bir kariyer hayatı için ve iş başvuru süreçlerinde neler yapmaları gerektiğini anlattı.

Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kemal Taysı moderatörlüğünde 2022 yılı mezunu Ali Necip Özaydın’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Mezun olduktan sonra Magdeburger Sigorta’daki çalışma hayatını, kazanımlarını ve tecrübelerini aktardı ve öğrencilere tavsiyelerde bulundu. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com