Ana Sayfa Gündem 31 Mayıs 2023 531 Görüntüleme

Vali Ekici vekâlet yolu ile kurban bağışında bulunmaya davet etti

Kırklareli Valisi Birol Ekici, vekâlet yolu ile deprem bölgesinde kesilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulundu…

 Kırklareli Valisi Birol Ekici, 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü vekâlet yolu ile deprem bölgesinde kesilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulundu.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, asrın felaketini yaşayan deprem bölgemizdeki kardeşlerimizin yaralarının sarılması için felaketin ilk anından itibaren gönül seferberliği ile bölgeye maddi manevi her türlü yardımda bulunan Kırklareli halkımıza teşekkürlerini sunarak, kurban ibadetlerini yerine getirecek herkesi bu yıl deprem bölgemizdeki vatandaşlarımız için vekâlet yolu ile kurban bağışında bulunmaya davet etti. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com