Ana Sayfa Gündem 13 Kasım 2017 1231 Görüntüleme

MİNİK ÖĞRENCİLERE SERVİS ARAÇLARI ANLATILDI

9 Kasım Perşembe günü  Babaeski Mimar Sinan İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerine yönelik servis araçlarında uyulması gereken kurallar ile ilgili eğitim verildi.

Haber:Hicran SÜNGÜ

Saat 10.00 da Mimar Sinan İlkokulu Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilen eğitimde; Trafik Büro Amir Vekili Yaşar Ekici ve Polis Memurları Ahmet Duydun ve Sevim Başar minik öğrencilere slaytlar eşliğinde  bilgiler verdi.

Eğitimde 2017-2018 Eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle başlıca trafik kuralları okul servis araçlarında yolcu olarak karşılaşabilecekleri riskler, okul servislerine binerken ve inerken uyması gereken kurallar, okul servis araçlarında seyahat ederken uyması gereken kurallar, güvenli oyun alanları konuları işlendi.

Sunumun ardından minik öğrencilere hediyeler verilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com