Ana Sayfa Gündem 14 Kasım 2017 1273 Görüntüleme

BABAESKİLİ BAYANLAR MÜJDE!

Portakal Spor Merkezi Babaeski’de açıldı

Haber: Hicran SÜNGÜ

Uzun zamandır beklenen ve sadece bayanlara hizmet verecek olan Portakal Spor Merkezi 13 Kasım Pazartesi günü Babaeski’de açıldı.

Türkiye’nin bir çok noktasında şubesi bulunan ve Babaeski’de de Spor Eğitmeni Vildan Yatmaz tarafından işletilecek olan Portakal Spor Merkezinin açılışına;  Babaeski Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Eren, CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, Babaeski Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Türkay Topal, Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Buyur ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Eren açılış öncesi yaptığı konuşmasında gençlerin mutlaka spor ve müzikle ilgilenmesi gerektiğini söyleyerek; “Eğer gençlerimizi spora ve müziğe yöneltemezsek bu tür toplumların her hangi bir geleceğinin olamayacağını düşünüyorum. Bu bakış açısıyla genç kardeşlerime başarılar diliyorum. Ben de 14 yıldır düzenli olarak yürüyüş yapan biri olarak herkesin mutlaka sporsal bir aktivite ile meşgul olması gerekli. Bu merkezimizin de bayanlarımıza hizmet verecek olmasından dolayı son derece mutluyuz. Tekrar hayırlı olsun” diye konuştu.

Trakya Üniversitesi Beden Eğitimi Lisans Mezunu ve aynı zamanda Uludağ Üniversitesinde Yüksek Lisans yaparak aynı üniversitenin araştırma görevlisi olan Vildan Yatmaz ise,   Babaeski’nin böyle bir merkeze ihtiyacı vardı diyerek;

Babaeski’mizde kadınlara özel bir spor merkezinin ihtiyaç olduğunu düşündüğümüz için burayı açtık. 15 ve 75 yaş aralığında her bayanımızı merkezimize bekliyoruz.

Kadınların kas ve anatomik yapılarına uygun spor aletlerinin inovasyonunu yapan Portakal Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Zincirlerinin kullandığı, vücudu şaşırtma metoduna dayalı PS Sistemini kullanıyoruz.

PS Sistemi, egzersiz esnasında “Vücudu şaşırtma” prensibiyle hareket edildiği için diğer sistem ve egzersizlere göre çok daha hızlı yağ yakılarak incelme sağlanıyor. Monotonluktan uzak ve eğlenceli olması da programın bir başka avantajı. Portakal Spor Salonları’nın en belirgin özelliği 18 istasyondan oluşması ve günde sadece 30 dakikada spor faaliyetine olanak sağlaması. Aynı zamanda içerisinde kardiyo, step ve pilatesle bitirilen 45 dakikalık bir sistemimiz var. Step, aerobik, zumba ve pilates var. Bunun üzerine ayrı ayrı paketlerimizle birleştirilmekte. Her bayanımıza özel ücretsiz deneme seansımız var. Ona göre biz de bayanları uygun oldukları aktiviteye yönlendiriyoruz. Tabii bunu yaparken de istek ve ihtiyaçlarını da göz önünde bulunduruyoruz.

Lüleburgaz Portakal Spor Şube Müdürü ile haftanın 2 günü zumba seanslarımız olacak.

PS Sisteminde kullanılan ekipmanların kadın fizyolojisi ve anatomisine göre dizayn edilmesinden ve kişiye özel egzersiz programları hazırlanmasından dolayı güvenli egzersiz imkanı sağlanıyor. Böylece PS Sistemi’yle 15-75 yaş arasındaki spor yapmaya engel bir durumu olmayan tüm kadınlar gönül rahatlığıyla spor yapabiliyor.

Portakal Spor üyeleri, PS Sistemi haricinde Power Plate, pilates, zumba, aorobik gibi aktivitelerden de yararlanabilecek” diye konuştu.

Portakal Spor Merkezi Hacı Hasan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:21/B adresinde hizmet verecek. Telefon numaraları ise; Tel; 0 288 512 41 42- GSM; 0 539 816 74 92
 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com