Ana Sayfa Gündem 14 Kasım 2017 1128 Görüntüleme

Babaeskispor’da galibiyet molası

Babaeskispor, Kırklareli Süper Amatör Lig’de liderliğini sürdürmeye devam ediyor.

Haber: Umut AL

Kırklareli Süper Amatör Lig’de mücadele eden Babaeskispor, 12 Kasım Pazar günü deplasmanda 3 puan için mücadele etti. Kırklareli’de Vali Mustafa Yaman Sahası’nda Kavaklıspor’a konuk olan Babaeskispor ligin başlangıcından beri sürdürdüğü galibiyet serisine deplasmandan 1 puanla dönerek mola verdi.

Her iki takımında 3 puan için mücadele ettiği karşılaşmada takımlar sahadan birer puanla ayrıldılar. Kavaklıspor Babaeskispor karşılaşması 1 – 1 sona erdi. Babaeskispor aldığı bir sonrasında ligdeki liderliğini korurken lig tablosunda puanını 16’ya yükseltti. Ev sahibi ekibi Kavaklıspor ise karşılaşmadan aldığı bir puanla ligdeki puanını 13’e yükseltirken, ligde 2. sırada yer alıyor.

Kırklareli Amatör Süper Lig’de hafta sonu oynanan diğer karşılaşmaların sonuçları şu şekilde;

Pehlivanköyspor: 1 – Büyükkarıştıranspor: 4, Büyükmandıra Adaspor: 2 – Kaynarca Gençlikspor: 1, Pınarhisarspor: 3 – Lüleburgaz İstasyonspor:0, Demirköyspor: 1 – Evrenspor:2 .

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com