Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 12 Haziran 2023 1117 Görüntüleme

GELECEK PARTİSİNİN KIRKLARELİ’NDE GELECEĞİ NE OLACAK?

Babaeski ilçesinde önceki gün yapılan bir basın toplantısı ile istifa eden Gelecek Partisi Babaeski ilçe Başkanı Şükran Özlem Tosunlu ve yönetim kuruluna, Demirköy ilçesinden de istifa destek ve açıklamaları geldi.

Babaeski ve Kırklarelin’de sevilen ve sayılan, aynı zamanda Gelecek Partisi Kırklareli parti teşkilatlanmasında önemli görevler üstlenen Şükran Özlem Tosunlu’nun istifası ile Kırklareli Gelecek Partiyi kökten sarstı.

Zortul Medya olarak olayın takipçisi olacağız.

·       Babaeski ilçesinde Gelecek Partisinin ilçe başkanı ile birlikte yönetim olarak toplu istifalarının altında yatan sebepler neler?

·       Parti politikasını beğenmedikleri için mi böyle bir tepki koymak istediler?

·       İl yönetimi ile ilgili sorunlar veya anlaşmazlıklar yaşandığı için mi böyle bir istifaya gerek duydular? Kırklarelinde pek sevilmeyen il başkanı Mehmet Yıldız’a bir tepkimi ?

·       Benzer istifalar, başka ilçelerde ve il de de yaşanacak mı?

·       İstifa kararları ve açıklamaları ile ilgili olarak parti genel merkezi ve il yönetiminden herhangi bir arama veya görüşme oldu mu?

·       Yeni kurulan ve bünyesinde bulundukları Millet İttifakı sayesinde, çok düşük bir oy oranına sahip olunmasına rağmen, alabileceklerinden çok daha fazla kazanç elde eden Gelecek Partisi, seçimin kaybedilmesine rağmen, uyguladığı strateji ile seçimlerden kazançlı çıkarken, parti tabanındaki rahatsızlık ve toplu istifaların asıl sebepleri neler?

·       Zortul Medya olarak; önümüzdeki günlerde bu soruların cevaplarını bulabilmek üzere muhatapları ile görüşmelerimize devam edeceğiz. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com