Ana Sayfa Gündem 13 Haziran 2023 545 Görüntüleme

Başkan Türker; ‘’50 kişi kapasiteli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi çok yakında açılıyor’’

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, 50 kişi kapasiteli Kaynarca Yaşlı Bakımevi için güzel haber verdi. Başkan Türker yaşlı bakımevinin yakında açılışının yapılacağını duyurdu.

Türker; ‘’Değerli Halkımıza Çok Güzel bir Haber vermek istiyorum,

50 kişi kapasiteli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi çok yakında açılıyor.

“Tek amacımız Halka ve Hakka Hizmet” olunca Kaynarcada olmaz denen tüm Projelerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz.

Bizim projemize inanan ve güvenen Hayırsever ailemiz Gülşen Dağcı annemize ve Ahmet Dağcı ağabeyimize çok teşekkür ediyorum .

Yaşlı Bakım Evi Projemiz için bu Sabah Kırklareli Valimiz Sayın Birol Ekici Bey’i ziyaret ettik, Sayın Valimiz , ilgili kurumlara gerekli talimatlarını verdiler . Geçtiğimiz ay Doğalgaz bağlantısını da gerçekleştirmiştik .

20 personel ile hizmet verecek olan yaşlı bakım evinde , 3 öğün yemek, mini kütüphane , 700 metrekare bahçe, teras katı, asansör, her odada banyo ve Televizyon , güvenlik görevlisi , uzman bakım ekipleri , şöför vb.. olacak.

Bugün bizleri misafir eden ve böylesine önemli bir Tesisin güzel Ülkemize ve şirin Kaynarcamıza kazandırılması için destek olan Sayın Valimiz Birol Ekici Bey’e , Aile Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Sn Faruk Uysal Bey’e, Pınarhisar Kaymakamımız Sayın Betül Büyükkılıç ‘a, Değerli Hayırsever ailemiz Gülşen Dağcı annemize ve Ahmet Dağcı ağabeyimize, Hayırsever ailemizin yakınları değerli akrabalarına , İnşaatı yapan Ekiplere, Belediyemizin değerli Meclis üyelerine, Belediyemizin çalışkan personeline ve her zaman yanımızda olup , gücümüze güç katan değerli Kaynarca Halkımıza çok teşekkür ediyorum.

İş ve Proje üretmeye devam edeceğiz’’ dedi. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com