Ana Sayfa Gündem 20 Haziran 2023 366 Görüntüleme

İSKİ’den ekip görevlendirildi

Kırklareli Belediyesi;  ‘’İSKİ tarafından görevlendirilen özel bir ekip, 19 Haziran Pazartesi günü itibariyle, ilimizde kapsamlı bir kayıp kaçak tespiti ve su kalitemizin ölçümü için detaylı olarak çalışmaya başlayacaktır’’ dedi. Kırklareli’nde yaşanan su kesintileri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Kırklareli’nde yaşanan su kesintileri hakkında bilgilendirmede; ‘’Değerli vatandaşlarımız.

Tüm abonelerimiz, şehir geneline sağladığımız su hizmetinden, yaz dönemine yönelik ilave tedbir ve kontroller ışığında, adil bir paylaşımla faydalanmaya devam etmektedir.

Ancak bugün terfi istasyonumuzda ard arda yaşanan elektrik kesintileri, depo seviyesinin azalmasına ve basınç düşüklüğüne sebep olmuştur.

Jeneratör devreye girmesine rağmen, mekanik ve teknik gerekliliklerden dolayı sistemin normale dönmesi zaman almaktadır.

Yaşanan geçici kesinti depoların dolması ve basınç seviyesinin yükselmesi ile sona erecektir.

Bizim yaptığımız inceleme ve analizlerde sistemimizde herhangi bir kayıp kaçak durumuna rastlanmamıştır’’ denildi.

Vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Kırklareli Belediyesi; ‘’Ancak yine de vatandaşlarımızın konforu ve daha iyi hizmet alabilmesi adına, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ekrem İmamoğlu’nun da desteğiyle, İSKİ tarafından görevlendirilen özel bir ekip, 19 Haziran Pazartesi günü itibariyle, ilimizde kapsamlı bir kayıp kaçak tespiti ve su kalitemizin ölçümü için detaylı olarak çalışmaya başlayacaktır.

Yaşanılan sorunları, halkımızın anlayışı ve yoğun mesaimiz sonucu gidereceğimizden herkesin emin olmasını önemle rica ederiz’’ dedi.

Haber: Erhan Ertürk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com