Ana Sayfa Gündem 21 Haziran 2023 346 Görüntüleme

‘’Kırklareli Belediyesi onlar için elinden geleni yapmaktadır’’

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu su kesintileri hakkında; ‘’ Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki vatandaşlarımız her söylediklerinde haklıdır, her tepkileri doğrudur; bilsinler ki Kırklareli Belediyesi onlar için elinden geleni yapmaktadır ve sorunu önemli ölçüde geride bırakmıştır’’ dedi.

Su problemi hakkında açıklama yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu; ‘’Son zamanlarda art arda yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle terfi istasyonumuz ile aktarma istasyonumuz arasındaki kot farkından dolayı, şebekemize maalesef su veremediğimiz saatler yaşadık.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki vatandaşlarımız her söylediklerinde haklıdır, her tepkileri doğrudur; bilsinler ki Kırklareli Belediyesi onlar için elinden geleni yapmaktadır ve sorunu önemli ölçüde geride bırakmıştır.

Arıtma ve terfi tesisimiz 1998 yılında işletmeye alınmıştır. Bu tesisin kapasitesini her geçen gün artan nüfusumuz ve kentimize gelen konuklarımızın sayısı nispetinde sürekli artırmaya gayret ediyoruz.

Bizden kaynaklanmayan elektrik kesintilerinin maalesef ki ceremesini biz çekiyor, 96 metre yükseklikteki istasyonumuza suyu aktarırken gecikmelerle karşılaşıyoruz. Yeni devreye alıyor olduğumuz sistemimiz ve planlamalarımız dahilinde bu durumu sıfıra indirme gayreti içerisindeyiz.

İşin içine bu konuda deneyimi olan Türkiye’nin en büyük 2. yerel yönetimi olan İSKİ’den bir uzman ekibinin gelişi de dahildir, kendileri de özveri içerisinde çalışarak bizlere planlama ve tespit konularında destek olmaktadırlar.

Kırklareli halkı müsterih olsun, bize güvensin ve lütfen ama lütfen suda tasarruf etmeye gayret etsin…’’ dedi.

Haber: Ezgi Balmumcu

 

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com