Ana Sayfa Gündem 20 Şubat 2018 1198 Görüntüleme

TİCARET BORSASINDAN REFORM BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Babaeski Ticaret Borsası Yeni Hayata Geçen Reformlarla ilgili olarak bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Haber:Hicran SÜNGÜ

17 Şubat Cuma günü saat 19.00’da Babaeski Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman, Kırklareli İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Ümit Ortan, Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, Babaeski Vergi Dairesi Müdürü Tahsin Ak, Babaeski İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü İsmail Küçük, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner, Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ergin Okan Deniz, Siyasi Parti Temsilcileri, Oda ve Dernek Başkanları, Banka Müdürleri, Mali Müşavir ve Serbest Muhasebeciler ve iş adamları katıldı.

Bilgilendirme Toplantısı, program sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Yeni hayata geçen reformlar bilgilendirme toplantısının sunumu, Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Mevzuat Komisyon Başkanı ve ABİGEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Özün  tarafından yapıldı.

Fahrettin Özün, bilgilendirme toplantısı öncesi yaptığı açılış konuşmasında Afrin Sınır ötesi harekatına değinerek şunları söyledi. “Zeytin Dalı Harekâtında şehit düşen Kahraman Mehmetçiklerimizin acısı milletçe yüreğimizi dağlamaktadır. Dualarımız, vatan için canlarını ortaya koyan kahraman askerlerimizle beraberdir. Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bölücü terör örgütü bilmelidir ki; ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan bu tür eylemler toplumumuzu daha çok kenetlemektedir. Bu zor dönemlerde bile Anadolu Kardeşliğine olan inancımız sarsılmayacaktır. Vatanı korumak için canlarını feda eden kahraman askerlerimize şahsım adına Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, milletimize başsağlığı diliyorum. Ayrıca, aynı operasyon kapsamında yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyorum.”

Özün, daha sonra sinevizyon eşliğinde, hayatını kaybeden Babaeski Ticaret Borsa’sında görev yapan iş adamlarını andı.

Fahrettin Özün daha sonra yaklaşık 2 saatlik sunumuyla  Yeni hayata geçen reformlar ile ilgili olarak çok önemli bilgiler verdi.

Özün, Büyük reform alanlarının başında; Şirket Kuruluş İşlemlerinin geldiğini belirten Özün, İcra-İflas Mevzuatı, İnşaat İzinleri ve Tapu İşlemleri, Ticari Davalar, Dış Ticaret İşlemleri, Finansmana erişim ve Vergi Beyannamelerinin birleştirilmesinin geldiğini söyledi.

Yeni hayata geçen reformlar bilgilendirme toplantısının sunumunun ardından ise 2017 yılı içerisinde Babaeski Ticaret Borsa’sına en fazla tescil işlemi ödeyen iş adamları ve şirket yetkililerine plaket verildi.

Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Mevzuat Komisyon Başkanı ve ABİGEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Özün’e, plaketini Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı verdi.

Başkan Hacı, burada yaptığı konuşmasında düzenlenen toplantının çok önemli olduğunu vurgulayarak;  “Böyle güzel bir toplantı düzenlediği için ve değerli iş adamlarını bizimle buluşturduğu için ben Sayın Fahrettin Özün’e teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra ise sırası ile; Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Mevzuat Komisyon Başkanı ve ABİGEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Özün, iş adamı Hakkı Vardar,  Okan Deniz Un ve Gıda San. Tic.A.Ş. Sahibi ve aynı zamanda Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ergin Okan Deniz, Kahraman Agro Gıda San.ve Tic.Ltd.Şti. Doğan Kahraman, C.T.O Ekin Tarım Ürün Tic. Ltd. Şti., Mehmet Sezer Sakınır, Mustafa Sevim,  Adnan Kalender plaketlerini aldılar.

Babaeski Ticaret Borsası tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısı ve plaket töreninin ardından davetlilere kokteyl ikramı sunuldu.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com