Ana Sayfa Gündem 27 Haziran 2023 307 Görüntüleme

Vize eTwinning Projelerine 6 Avrupa Kalite Etiketi

Vize’de Vize Anadolu Lisesi yürütmüş oldukları 5 proje ile Avrupa Kalite Etiketi kazandı. Adalet Erez İlkokulu da 1 projesiyle ödül aldı.

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü; ‘’2021-2022 Eğitim Öğretim yılında yürütülmüş olan eTwinning projelerinin kazananları arasında biz de varız. İlçemiz Vize Anadolu Lisesi yürütmüş oldukları 5 proje ile Avrupa Kalite Etiketine, Adalet Erez İlkokulu da 1 projesiyle ödüle layık görüldü. Vize Anadolu Lisesi Biyoloji öğretmeni Dilek BEKOĞLU YILMAZ “Make It Happen: Our Nature, Our Future”, ” My Water of Life” ve “”Change Begins With Me” isimli üç projesiyle birden ödül almaya hak kazanırken İngilizce Öğretmenlerimiz Halime CAN ve Veysel SAĞLAM da ” North American Literature Through Flipped Classroom” isimli projedeki çalışmalarıyla ödüle layık görüldüler. Öte yandan Adalet Erez İlkokulundan Bengül ÖZKARACA öğretmenimizin “I am in the Future” isimli projesi de Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. Projelere katkı sunan öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz’’ dedi. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com