Ana Sayfa Asayiş, Gündem 4 Temmuz 2023 366 Görüntüleme

Jandarma bayramda aranan 26 şahısı yakaladı

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Kurban Bayramı tatili boyunca görev başında olduklarını ve bu süreçte yaşanan olayları aktardı.

Yapılan basın açıklamasında;

‘’Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde 24 Haziran – 02 Temmuz 2023 tarihleri arasında Kurban Bayramı tatili sürecinde meydana gelen olaylar kapsamında;

Kişilere karşı (30), mal varlığına karşı (7), topluma karşı (12), takibi gereken suçlar (11) ve kabahat suçları (17) olmak üzere toplam (77) olay meydana gelmiş; bu olayların %100’ü aydınlatılmıştır.

2023 yılı Kurban Bayramı süresince meydana gelen toplam (3) hırsızlık olayı yapay zekâ yeteneklerinin aktif olarak kullanıldığı çalışmalar neticesinde %100 aydınlatılmıştır.

Suçların aydınlatılması ve suçluların yakalanması için sürdürülen çalışmalar neticesinde Kurban Bayramı süresince toplam (83) şüpheli yakalanmış olup, bunların suçlara göre dağılımları şöyledir;

(46) kişilere karşı suçlar, (6) mal varlığına karşı suçlar, (13) topluma karşı suçlar ve (18) kabahat olaylarıdır.

Ayrıca Jandarma sorumluluk bölgesinde Kurban Bayramı süresince icra edilen görevlerde çeşitli suçlardan aranan toplam (26) şahıs yakalanmıştır.

Vatandaşımızın huzur ve güveni için mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 esasına göre suç işlenmesinin önlenmesi ve suçluların yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir’’ denildi. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com