Ana Sayfa Gündem 5 Temmuz 2023 427 Görüntüleme

Başkan Türker’e teşekkür ziyareti

Kaynarca’nın lokanta ve restoran işletmecileri Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker’e beldenin tanıtımı ve diğer hizmetleri için teşekkür ziyaretinde bulundu.

Teşekkür ziyareti hakkında Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker; ‘’Kaynarcalı değerli Restaurant – Lokanta sahibi arkadaşlarımız , Kaynarcamızın tanıtımına , temizliğine , gerçekleştirdiğimiz ve devam eden projelerimize ve esnaflarımıza olan desteklerimizden dolayı çok güzel müşteri potansiyeli yakaladıkları için teşekkür ziyaretine geldiler ,

Kaynarcamızı planlı , sistemli geliştirmek , çevre ve doğaya saygılı bir şekilde korumak önceliğimiz oldu .

Ziyaret için Kaynarcamızı tercih eden saygıdeğer Halkımıza ve Kaynarcalı Değerli Esnaf arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, Her zaman Halkımızın ve esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Haber: Erhan Ertürk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com