Ana Sayfa Gündem 16 Nisan 2018 1222 Görüntüleme

MİNİKLER POLİS AMCALARINI ZİYARET ETTİ

Babaeski Zübeyde Hanım Anaokulu, 5 yaş sınıfı öğrencileri ile Bölge Trafik Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

Haber:Hicran SÜNGÜ

Gerçekleştirilen ziyarette sınıf öğretmenleri Gülgün Güzel, Sınfı Velileri Gülizar Bulut ve Sultan Doğan ile Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Sibel Akın Bayram öğrencileriyle birlikte Bölge Trafik Müdürlüğünü gezdi.

Polis Haftası olması sebebiyle yapılan etkinlikte Bölge Trafik Müdürlüğü çalışanlarının 173. Polis Haftası kutlandı. Öğrenciler için hazırlanan Trafik Kuralları ile ilgili slayt gösterisi izlenip trafik polislerİ ile sohbet edildi. Öğrencilere yapılan çeşitli ikramlardan sonra trafik polisi aracına bindirilen öğrenciler sıra ile telsizden anons geçerek polis aracını incelediler. Trafik polisleri ile sohbet etme imkanı bulan öğrenciler bu sayede mesleği de yakından tanımış oldu. Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Sibel Akın Bayram, yapılan ziyaretle ilgili olarak şunları aktardı;

‘’  Polis Haftası kapsamında yapılan etkinlikle  öğrencilerimiz çevremizi daha iyi tanıyarak aynı zamanda trafik kuralları ile ilgili bilgiyi yerinde  öğrenmiş oldu. Babaeski Bölge Trafik Müdürlüğü’nde çalışan polislerimize teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Okulla tanışmanın ilk yılı olan okul öncesi eğitim ile ailelerinden ilk defa ayrılan,farklı ortamlardan gelen öğrencilerimizin hayata hazırlanabilmesi,Türkçeyi doğru ve güzel kullanabilmeleri,öğretmenleri eşliğinde farklı sosyal çevrelerde bulunarak çevrelerini daha iyi tanımaları ,okulla ilgili olumlu düşünceler geliştirebilmeleri ,beden ,zihin ,duygu gelişimleri ve bu yaşlardan itibaren olumlu alışkanlıklar edinebilmeleri amacıyla Zübeyde Hanım Anaokulu olarak öğrencilerimiz için bu tür etkinlikler düzenlemenin önemli ve kalıcı olduğunu düşünüyoruz.’’

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Vali Ekici mevlüde katıldı

Vali Ekici mevlüde katıldı

Tema Tasarım | Osgaka.com