Ana Sayfa Gündem 6 Temmuz 2023 450 Görüntüleme

Vali Ekici LGS’de %1’lik dilime gelen öğrencilerle bir araya geldi

LGS’de yüzde 1’lik dilime giren 42 öğrenciye başarılarından dolayı teşekkür edildi.

 Kırklareli Valisi Birol Ekici, 2023 LGS Sınavında ilimizden yüzde 1’lik dilime giren 42 öğrenci, aileleri, okul müdürleri, öğretmenleri ve milli eğitim camiası ile 06 Temmuz 2023 Perşembe günü Halk Eğitimi Merkezinde bir araya geldi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici Halk Eğitim Merkezinde bir araya geldiği LGS sınavında yüzde 1’lik dilime giren öğrenciler, aileleri, öğretmenleri, Milli Eğitim ve Okul Yöneticileri ile bir araya geldiği programda ilk olarak 2023 LGS sınavının genel değerlendirmesinde bulundular.  

Değerlendirmelerin ardından Kırklareli Valisi Birol Ekici liselere giriş sınavında Kırklareli’nin önceki yıllara oranla daha başarılı olmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ederek, konuşmasına şu sözlerle devam etti; “En büyük pay öğrencilerimizin. Ben kendilerini yürekten tebrik ediyorum ve gelecekte daha da büyük başarılara imza atacaklarına ve hayatlarının artan başarılar ile devam edeceğine inanıyorum. Onlar için biliyorum ki LGS başarısı uzun ve gayretli bir çabanın ve disiplinli bir çalışmanın ürünü bir sonuç. İlimizde eğitimde her geçen yıl daha iyiye gidiyoruz ama daha gidilecek yol var. Bu yıl 3 Türkiye 1’inci olmak üzere 42 öğrencimiz de yüzde 1’lik başarı diliminde kendine yer buldu. Bu başarıya ulaşan öğrencilerimizden daha önce belirttiğim üzere burada bir kez daha vurgulamak istiyorum. LGS’de ki bu başarınızı tercihinizde de Kırklareli’nde bulunan Liseleri seçerek ailelerinizin yanında devam ettirmenizi siz değerli öğrencilerimizden temenni ediyorum.  Başta öğrencilerimiz olmak üzere ailelerini, öğretmenlerini, okul yönetimi ve milli eğitim camiasını tebrik eder, herkese teşekkürlerimi sunarım” diyerek sözlerine son verdi.

Vali Ekici konuşmalarının ardından öğrencilerimize teşekkür belgelerini takdim ederek, aileleri, öğretmenler ve milli eğitim ve okul yöneticileri ile sohbet etti. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Pınarhisarspor 3 puanı aldı

Pınarhisarspor 3 puanı aldı

Tema Tasarım | Osgaka.com