Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 15 Temmuz 2023 761 Görüntüleme

Altıntel; ‘’Canını ortaya koyan şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum’’

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü açıklaması yaptı.

Açıklamada; “15 Temmuz 2016 günü tarihinin en kritik günlerinden birini yaşayan ülkemiz, tarihte eşine az rastlanır bir ihanet neticesinde kanlı bir darbe girişimine maruz kalmış, FETÖ terör örgütü mensupları tarafından ülkemizi bölüp parçalamak ve iç savaş çıkararak ülkemizi uluslararası müdahalelere açık hale getirmek üzere darbe girişiminde bulunulmuştur.

Ancak, milletimiz genci, yaşlısı, kadını, kızı demeden ölümü göze alarak, meydanlara akın ederek dünyada eşi benzeri olmayan bir destana imza atmış ve hain darbe teşebbüsünü püskürtmüştür. Şüphesiz ki; aziz milletimizin cesareti, demokrasiye bağlılığı ve kendi iradesine sahip çıkma kararlılığı her türlü takdirin üzerindedir.

Bu uğurda; şehitler verdik, uzuvlarını kaybeden gazilerimiz oldu. Canını ortaya koyan şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Tıpkı; Malazgirt’te, Çanakkale’de,, Kurtuluş Savaşı’ nda ve nice zaferlerde olduğu gibi Kahramanlık genlerini damarlarinda daima muhafaza eden milletimiz, günler ve geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile de “Bu aziz vatan sahipsiz değil ” mesajını tüm dünyaya emsali görülmemiş bir biçimde bir kez daha haykırmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi; 15 Temmuz gecesini şanlı bir tarih sayfasına çeviren ve son büyük destanımızı kanları ile yazan şehitlerimizi bir kez daha sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Gazilerimizi ve kalbi ülke sevgisiyle dolu olup sokaklara çıkarak şanlı destanın bir parçası olan aziz milletimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum..” dedi.

Haber: Semra Gören

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com