Ana Sayfa Gündem 15 Temmuz 2023 424 Görüntüleme

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Babaeski Programı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Babaeski’de gerçekleştirilecek Anma Programı’nda ilk olarak Saat 14:00’da Şehitlikler ziyaret edilecek. Şehitlik ziyaretinin ardından 15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gaziler ziyaret edilecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik Günü Anma programı devamında Saat 20:00’da Anma Programı başlayacak. Hükümet Konağı önünde Saat 22.00’da Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başlayacak. Program Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve edilecek duaların ardından 15 Temmuz belgeselinin izlenmesi ile devam edecek.

Program, 15 Temmuz Konulu Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam edecek. Ardından 15 Temmuz Marşları ve Film Gösterileri izlenecek.

Saat 00:13’de tüm Camilerde Sala verilecek. Dua okutulacak. Demokrasi Nöbeti başlayacak.

 Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu, 15 Temmuz gecesi ülkemizin ve milletimizin bekası için canlarının feda eden dünya demokrasi tarihine adlarını altın harflerle yazdıran kahramanlarımız bilinsin ve unutulmasın diye 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenine tüm Babaeskilileri davet etti. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com