Ana Sayfa Gündem 15 Temmuz 2023 552 Görüntüleme

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Babaeski’de şehitlik ziyaret edildi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında Babaeski’de şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.

Programa; Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erdin Kaya, Babaeski Belediye Başkan Vekili Nuray Öner Polat, Babaeski İlçe Emniyet Müdürü Zafer Menekşeoğlu, Babaeski İlçe Jandarma Komutanı Vekili Serkan Cengiz, AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Dindar Seçen ve ilçe yönetimi, Görkey Halk Kütüphanesi Müdürü Fahrettin Çakmaklı, Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayit Sert, Babaeski İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erhan Öztürk, Cem Vakfı Babaeski Şube Başkanı Hüseyin Yeşilbaş, protokol üyeleri, şehit ve gazi yakınları katıldılar.

Program saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Sonrasında Büyük Mandıra Kasabası 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Camii İmam Hatibi Sezer Verim tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. İlçe Protokolü ve şehit ile gazi yakınları şehitliği ziyaret ederek karanfil bıraktı. Cedid Ali Paşa Camisi İmam Hatibi Adnan Mizga’nın dua okumasıyla program sona erdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik Günü Anma programı devamında Saat 20:00’da Anma Programı başlayacak. Hükümet Konağı önünde Saat 22.00’da Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başlayacak. Program Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve edilecek duaların ardından 15 Temmuz belgeselinin izlenmesi ile devam edecek.

Program, 15 Temmuz Konulu Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam edecek. Ardından 15 Temmuz Marşları ve Film Gösterileri izlenecek.

Saat 00:13’de tüm Camilerde Sala verilecek. Dua okutulacak. Demokrasi Nöbeti başlayacak.

Haber: Erhan Ertürk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com