Ana Sayfa Gündem 15 Temmuz 2023 672 Görüntüleme

Kaymakam Büyükkılıç’tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Pınarhisar Kaymakamı Betül Büyükkılıç 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Mesajı yayınladı. Kaymakam Büyükkılıç mesajda; ‘’Şanlı tarihimizin sayfalarına 15 Temmuz destanını ekleyen, Allahu Ekber ve Ne Mutlu Türk’üm Diyene nidalarıyla o karanlık gecede bir ışık gibi parlayan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Millî hafızamızdan silinmeyecek vandallığa sahne olan o gece, Fetöcü teröristler nereleri bombalayacaklarını hesap ettiler. Fakat Türk milletinin direniş ruhunu hesap edemediler. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milleti kadim bir devlet ve millettir. Ölüme ve aslında ölümsüzlüğe yürüyen bu memleketin aziz evlatları binlerce yıllık bu ruhla hareket ettiler.

Şairin dediği gibi:

“İnsan kaçarsa itler saldırır emmi,

Dik duran insan iti yıldırır emmi,

Hele bir yiğitçe hücum eyle de gör,

İtler de sahibi de çıldırır emmi.”

O gece şerefini, iradesini satan, kudurmuş gibi üzerimize saldıran kanı bozuk Fetöcü teröristler de sahipleri de çıldırdı. Bu vatanın gerçek evlatları, Sayın Cumhurbaşkanımızın da talimatlarıyla millet uğruna, vatan uğruna, göğsümüzdeki inanca uzanan namahrem elleri kırdı.

Bütün terör örgütlerini, PKK’yı, Fetö’yü, aşırı sol terör örgütlerini tek bir yapı olarak görüyoruz ve hepsini ezeceğiz. Devletimiz habis urları kesip atacak, başını kaldıranın göğsünü yaracak.

“Vicdanımızdan gelen bir ses, bize vatanın bu sıcak ve samimi ufuklarını tamamen temizlemedikçe, vazifemizi bitirmiş sayılamayacağımızı ihtar ediyor.” Bunun için “kendi selametini, kendi saadetini memleketin selamet ve saadeti için feda edebilen vatan evlatları çoktur.”

Harcı şühedayla, peygamberler, evliyalar ve velilerin dualarıyla yoğrulmuş bu vatanı koruyacağız. Bizim aslımız, nesebimiz, istikbalimiz, istiklalimiz hür! Böyle doğduk, böyle öleceğiz.

Bir kez daha, şehadet şerbeti içip bekasına leke düşürmeyen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, gazilerimize sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Rabbim devletimizi ele geçirme sapkınlığına heveslenenlere fırsat vermesin’’ dedi.

Haber: Erhan Ertürk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Dart oynayarak stres attılar

Dart oynayarak stres attılar

Tema Tasarım | Osgaka.com