Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 16 Temmuz 2023 725 Görüntüleme

Sarıçam Avcı Şenliğine katıldı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Av. Yunus Ercan Dağtaş, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, AK Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aydın Gün Atatürk Mahallesi Avcılar ve Atıcılar Kulübü’nün düzenlediği Avcı Şenliğine katıldılar.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam; ‘’Atatürk Mahallesi Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneğinin düzenlemiş olduğu Avcı Şenliğine katılım sağladık.

Bu güzel etkinlik için derneğimize çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Av. Yunus Ercan Dağtaş; ‘’ Milletvekilimiz,Lüleburgaz İlçe Başkanımız,İl Gençlik Kolları Başkanımız,Merkez İlçe Başkanımız ve teşkilatımızla; Atatürk Mahallesi Avcılar ve Atıcılar Kulübü Avcı Şenliğine katılım sağladık…’’sözlerini dile getirdi.

Haber: Erhan Ertürk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com