Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 21 Temmuz 2023 650 Görüntüleme

CHP’de demokrasi şöleni yaşandı

CHP Babaeski Mahalle Delege Seçimleri 20 Temmuz 2023 tarihinde 18.00-21.00 saatlerinde Tansa Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Tek liste yapılmasına rağmen Babaeski’deki Cumhuriyet Halk Partililerin yoğun ilgisiyle yüksek bir katılım oranıyla yapıldı. Seçilen 113 Babaeski mahalle delegesi, 6 Ağustos 2023 Pazar günü Saat 11.00 da TANSA DÜĞÜN SALONUNDA yapılacak CUMHURİYET HALK PARTİSİ Babaeski İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde temsil edecek.

Tüm mahallelerin delege seçimleri aynı tarih, aynı saat, aynı yerde eş zamanlı olarak yapıldı. Delege seçimlerinde Atatürk Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Dindoğru Mahallesi, Gazikemal Mahallesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Hacıhasan Mahallesi, Kurtuluş Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Hamidiye Mahallesi üyeleri oylarını 18.00-21.00 arasında oylarını kullandı.

CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu şu açıklamada bulundu: “3 Temmuz itibariyle delege seçimlerimizi köy ve beldelerimizden başlattık ve geçtiğimiz haftasonu köylerimizdeki ve beldelerimizdeki delege seçimlerimizi tamamladık. Babaeski Merkezimizde bulunan 9 mahallemizin de delege seçimlerini 20 Temmuz Perşembe günü saat: 18.00 ile 21.00 arasında Babaeski Tansa Düğün Salonunda eş zamanlı olarak gerçekleştirdik’’ dedi.

Haber: Erhan Ertürk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

2022’de yapılanlar

2022’de yapılanlar

Tema Tasarım | Osgaka.com