Ana Sayfa Gündem 11 Ekim 2018 1284 Görüntüleme

Ersay Doğan; “Tecrübelerimi Babaeski Belediye Meclisi’nde değerlendirmek istiyorum”

Ersay Doğan, Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını açıkladı.

Haber: Umut AL

2019 yerel seçimlerine az bir zaman kaldı. Seçim süreci yaklaşırken aday adayları da adaylıklarını kamuoyuna duyuruyor.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş olan Ersay Doğan da,  CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu’ya başvuru dosyasını sunarak, Babaeski Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olduğunu duyurdu.

Babaeski Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Ersay Doğan, aday adaylığı ile ilgili açıklamada bulunarak şu ifadelere yer verdi; “Değerli arkadaşlarım, Cumhuriyet Halk Partisi Babaeski İlçe Teşkilatı’nda bugüne kadar mahalle delegeliği, İl Yönetim Kurullu üyeliği ve Emek Büroları Yönetim Kurulluğu görevlerinde başta ailem, sonrasında Babaeski Belediye Başkanımız Sayın Av. Abdullah Hacı, Sayın Sebahattin Öner, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Babaeski İlçe Başkanımız Sayın Erol Mutlu, Sayın Hasan Ali Eren, Sayın Av. İrfan Altınel ve diğer değerli partililerimizin destekleriyle sorumluluklar aldım.  Bu görevler içerisinde de ciddi emek harcadığımı, çaba gösterdiğimi düşünmekteyim.  Babaeski Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylık başvurumu yapıp dosyamı İlçe Başkanımız Sayın Erol Mutlu ‘ya teslim ettim. Dün gibi bugünden sonra da Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi olarak yine partime hizmet etmeye devam edeceğim.

“DÜŞÜNDÜKLERİMİ, HAYALLERİMİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN BELEDİYE MECLİSİNE TALİP OLDUM”

Babaeski’ye olan hizmet sevdamızı Belediye Meclis Üyesi olarak devam ettirmek ve değişen, gelişen Babaeski’mizde yapılan hizmetlere omuz vermek için aday adayı oldum. Aktif, samimi siyaset yapmak ve Avrupa Kenti Babaeski’miz adına düşündüklerimi, hayallerimi gerçekleştirmek için belediye meclisine talip oldum.

Adaylığımın uygun görülmesi ve seçilmem halinde Babaeski halkımızın hizmetkârı olacağım. Partimizin yetkili kurulları beni bu göreve layık görür ve halkımız teveccüh göstererek bizleri seçerse bugüne kadar edindiğim tecrübelerimi Babaeski Belediye Meclisi’nde değerlendirmek istiyorum. Sürecin sonlanmasını merakla bekliyoruz.  Diğer aday adayı olan veya olacak yoldaşlarıma da başarılar diliyorum. Hep birlikte biz olarak çalışacağımıza şüphem yoktur. Partimize ve ilçemize hayırlı olsun.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com