Ana Sayfa Gündem 28 Temmuz 2023 565 Görüntüleme

‘’EDİRNE’DE ALANLARDAYDIK, EDİRNE’Yİ GELİNCİK TARLASINA ÇEVİRDİK’’

DİSK Trakya Bölge Temsilciliği, “SUSMA HAYKIR!  ZAMLARA, ADALETSİZ VERGİLERE, ASGARİ YAŞAMA HAYIR!” konulu basın açıklamasını 27 Temmuz Perşembe günü Edirne’de Saraçlar Caddesinde saat 18.00’da gerçekleştirdi.

DİSK Emekli Sen Genel Merkez MYK Üyesi Mehtap Çakır yaptığı açıklamada; ‘’Konfederasyonumuz DİSK’in 27 Temmuz 2023, bugün tüm Türkiye’de 12 bölge ve 18 ilde düzenlediği;

“SUSMA HAYKIR!

ZAMLARA, ADALETSİZ VERGİLERE, ASGARİ YAŞAMA HAYIR!”

Konulu Basın Açıklamasını DİSK TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİLİĞİMİZ bugün Edirne’de gerçekleştirdi.

Basın Açıklamasını DİSK Trakya Bölge Temsilcimiz Salim Şen okudu.

DİSK EMEKLİ-SEN Trakya Örgütü olarak, BABAESKİ, EDİRNE Şube Başkanları, Yöneticileri, Üyeleri ile TEKİRDAĞ/SARAY Temsilcimiz METİN AZBAY ve Temsilcilik Üyesi NAZMİ METİN ile birlikte destek verdik.

Zamlara, adaletsiz vergilere, asgari yaşama hayır demek için DİSK/EMEKLİ-SEN olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Edirne’de alanlardaydık. Edirne’yi gelincik tarlasına çevirdik’’ dedi.

ON GÜNDÜR ORTAYA KONAN MÜCADELE İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

DİSK EMEKLİ-SEN MYK adına Genel Başkan Cengiz Yavuz, on gün boyunca ortaya konan mücadele için işçinin, memurun, emeklinin sesi olan herkese teşekkür etti.

Yavuz açıklamasında;

‘’DİSK Emekli-Sen’in değerli Bölge Temsilcileri, değerli Şube Başkanları, değerli Yöneticilerim, kıymetli Temsilciliklerim ve kalplerinde elenmemiş köz, dillerinde söyleyecek sözü olan kıymetli Üye arkadaşlarım, hepinizi saygıyla ve devrimci duygularla selamlıyorum.

Öncelikle on gün boyunca emeklilerin sorunlarına dair Ülkenin her bölgesini mücadale alanına çeviren, bugün ise Konfederasyonumuz DİSK’in çağrısı üzerine Sendikamızın yoğun desteği ile Tunceli’den Samsun’a, Samsundan Van’a, Ege’den Marmara’ya, Akdeniz’den İç Anadolu’ya dek alanları dolduran, işçinin, memurun, emeklinin sesi olan tüm yoldaşlara selam olsun. Emeğinize, yüreğinize sağlık.

Yılgınlık yok, direniş var.

Direne direne kazanacağız. Yaşasın DİSK! Yaşasın Emekli-Sen! Yaşasın Ferpa! ‘’ sözlerini dile getirdi.

Haber: Erhan Ertürk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com