Ana Sayfa Gündem 30 Temmuz 2023 453 Görüntüleme

Büyükkarıştıran Çamlık Festivali sona erdi

 “Büyükkarıştıran Belediyesi Uluslararası Geleneksel 3. Çamlık Kültür Festivali 29 Temmuz 2023 Cumartesi günü Programı Çamlık Festival Alanında; Folklör Gösterileri sonrası,” MELEK MOSSO ”” konseri ile programı devam etti.

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca sosyal medyadan yaptığı teşekkür açıklamasında;

“Büyükkarıştıran Belediyesi Uluslararası Geleneksel 3. Çamlık Kültür Festivalimizi ”28-29 Temmuz 2023” tarihlerinde gerçekleştirdik. Festivalimize ; İğneada Belediye Başkanımız Tahir IŞIK, Kıyıköy Belediye Başkanımız Tercan YATKIN,Ahmetbey Belediye Başkanımız Mustafa ALTINTAŞ, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami CEBELLİ ve Meclis Başkanı Fahri Cömert ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Muntaş, Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var, Lüleburgaz Ziraat Odası Başkanı Selçuk Çamlıca, Kavukçu Un Fabrikası Müdürü Onur SÜLÜŞ ,Trakya Cam Sanayi Genel Müdürü Zeki BUDAK ve Trakya Cam Sanayi İnsan Kaynakları Müdürü Fuat Esin KURU ve Balkan Rumeli Tükleri Konfederasyonu Başkanı Sabri Mutlu ve çok değerli ekip arkadaşları ile ailelerini ağırladık.

Ekip olarak da ;

1. Bulgaristan Topolovgrad halk oyunları ve majoret grubu

2. Romanya Piteşti Halkoyunlari ekibi

3. Moldova Gagauzya Özerk Yönetimi Tomay Köyü Halkoyunlari Ekibi

4. Büyükkarıştıran Halkoyunlari Ekibi olarak destek vermişlerdir.

Tüm Belediye Çalışanlarına göstermiş oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.

Bizleri yalnız bırakmayarak bu güzel günde her şeyin en iyisini hak eden Büyük Ailem BÜYÜKKARIŞTIRAN Halkına ve Tüm davetlilere sonsuz teşekkürlerimi sunarım’’ dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

DOĞAYA İMZA

DOĞAYA İMZA

Tema Tasarım | Osgaka.com