Ana Sayfa Gündem 30 Temmuz 2023 485 Görüntüleme

KLUSEM’den ömür boyu geçerli sertifika

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KLUSEM) gıda sektöründe çalışmak isteyenler için veya gıda sektöründe aktif çalışanlar için kurs duyurusu yaptı.

Kurs hakkında yapılan açıklamada;

‘’Program içeriği, Gıda sektöründeki en önemli konuları içererek, katılımcıların ihtiyaç duyduğu eğitimleri sunmaktadır. BRC Uygulamaları, ISO 22000 Gıda Güvenliği, Gıda Savunması, IFS Uygulamaları, Organik Tarım, Genel Gıda Analizleri, Gıda Kalite, Global Gap, Helal Gıda ve PAS 220 Ön Koşul Tarım Eğitimleri, katılımcıların uzmanlık alanını genişletmelerine yardımcı olacak ve sektördeki beceri ve bilgi düzeylerini artıracaktır.

Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılar, Kariyerlerinde bir adım öne taşıyan 10 farklı üniversite onaylı ve ıslak imzalı sertifikalar kazanacaklardır. Bu sertifikalar, eDevlet üzerinden sorgulanabilir ve CV’lerine eklenerek gelecekteki iş başvurularında önemli bir avantaj sağlayacaktır.

Toplamda 84 saat süren uzaktan eğitim süreci, katılımcılara esneklik sağlayarak kendi hızlarına uygun bir şekilde öğrenmelerini sağlayacaktır. Bu süreç boyunca kazanılacak belgeler, kamu ve özel sektörde geçerli olacak ve ömür boyu geçerliliğe sahip olacaktır.

Gıda sektöründe başarılı bir kariyere adım atmak isteyen herkesi bu değerli eğitim programına davet ediyoruz. Geleceğin gıda uzmanları için önemli bir fırsatı kaçırmayın!’’ denildi.

Haber Merkezi

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com