Ana Sayfa Gündem 31 Temmuz 2023 355 Görüntüleme

Drama alanında uzmanlaşmak isteyenler için fırsat

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KLUSEM) drama alanında uzmanlaşmak isteyenler için eğitim programı duyurusu yaptı.

Duyuruda; ‘’Drama alanında uzmanlaşmak isteyen bireyler için özel olarak tasarlanmış olan “Yaratıcı Drama Uzmanlık Programı”, 320 saatlik kapsamlı ve ileri düzeyde bir eğitim programıdır. Bu program, yaratıcı drama tekniklerini derinlemesine incelemeyi ve ileri düzeyde drama eğitim becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

İleri düzey yaratıcı drama sertifikası sayesinde, drama eğitiminde uzmanlaşma şansı elde ederken aynı zamanda daha kapsamlı ve derin bir anlayışa sahip sertifikalı eğitim
Eğitim sonunda katılımcılara, Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi onaylı, ıslak imzalı sertifikalar verilecektir. Bu sertifika, drama eğitmeni, drama terapisti, drama koçu veya sanatsal eğitimci gibi kariyerler hedefleyenlere büyük fayda sağlayacaktır’’ dedi. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Oda başkanları toplandı

Oda başkanları toplandı

Tema Tasarım | Osgaka.com