Ana Sayfa Sağlık 1 Ağustos 2023 799 Görüntüleme

Evde sağlık hizmetleri toplantıda masaya yatırıldı

Kırklareli İlinde Evde Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumu, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri yapılan toplantıda görüşüldü.

Evde Sağlık Hizmetlerinin değerlendirildiği toplantı hakkında Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü;

‘’Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü’nün 2 Haziran 2023 tarih ve 32209 sayılı Evde Sağlık Hizmetleri Yürütme Komisyonu teşkili talimatlandırılmıştır.

Bahsi geçen talimat kapsamında; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığının sunumu ile Müdürlüğümüz bünyesindeki Başkan ve Başkan Yardımcılarının katılımıyla 31 Temmuz 2023 tarihinde toplanmıştır.

Toplantıda; Kırklareli İlinde Evde Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumu, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri görüşülmüştür. Evde Sağlık Hizmetlerinin kaliteli ve etkin yürütülmesi, sunulan hizmetlerin çeşitliliğinin artırılması, verilen hizmetlerin verimli ve hızlı bir şekilde sunulması konusunda durum değerlendirmesi yapılarak görüş ve öneriler paylaşılmıştır’’dedi.

Haber: Semra Gören

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com