Ana Sayfa Gündem, Spor 2 Ağustos 2023 521 Görüntüleme

TFF’den Bakana hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. TFF Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can da ziyarette yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu sosyal medya hesabından yaptığı bilgilendirmede ziyaret hakkında;

‘’Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görüşmede kulüplerin altyapılarındaki oyuncuların futbol eğitimleri ile akademik eğitimlerini bir arada yürütmelerini sağlayacak, ilkokuldan başlayarak üst sınıflara giden bir yapı içerisinde, öğrencilerin futbolla ilgili temel hareket eğitimleri ve koordinasyon yetilerinin daha da geliştirilmesi yönünde uygulanabilecek modeller üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’e A Millî Takım forması takdim etti’’ dedi. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com