Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 3 Ağustos 2023 693 Görüntüleme

Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Kırklareli Ticaret Borsası, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Prof. Dr. Durmuş Çağrı Yıldırım, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Doç. Dr. Ömer Esen ile birlikte Ali Yıldız ve Filiz Dengiz’ i borsada misafir etti.

Heyeti, Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erhan Kuşoğlu, Meclis Başkanı Recep Tuna ve Meclis Üyesi Cemal Alkan ağırladı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Prof. Dr.Durmuş Çağrı Yıldırım’ın yenilikçi, girişimci, kurumlara ve bireylere özgün eğitim ve danışmanlık çözümleri üretilmesi, kariyer ve kişisel gelişimlere katkı sağlamak, deneyimli personel, derin bilgi birikimine sahip uzmanlık ve profesyonel kariyer konularında bilgilendirmelerde bulunduğu toplantıdan sonra heyete Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı için teşekkür etti ve günün anısına coğrafi işaretli ürünümüz olan hardaliye hediye etti..

Haber: Şener Kara

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com