Ana Sayfa Gündem 6 Ağustos 2023 612 Görüntüleme

Bahattin Şöförtakımcı son yolculuğuna uğurlandı

Babaeski’nin tanınmış radyocularından Başkan Fm Kurucusu Babaeski Spor’un Efsane Futbolcusu Bahattin Şöförtakımcı hayatını kaybetti. 74 yaşındaki merhum Bahattin Şöförtakımcı, akciğer kanseri nedeniyle vefat etti.

Merhumun cenazesi öğlen namazına müteakip Babaeski Cedit Ali Paşa Camisinden kaldırılarak eski mezarlığa defnedildi.

Baha Şoförtakımcı’ nın babası, Mehmet, Vasfiye Şoförtakımcı’nın ve merhum Ali Şoförtakımcı’nın abisi, Alp ve Ataberk in amcası, Mustafa ve Göksel Arslantunalı’nın dayısı Babaeskispor’un efsane futbolcusu Bahattin Şöförtakımcı son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye çok sayıda seveni katılarak taziyelerini iletti. Babaeski Ziraat Odası Başkanı Şahin Arslan, CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sebahattin Öner, Belediye Meclis Üyesi Nuray Öner Polat, Babaeskispor’un efsane başkanı Nusret Can, Babaeskispor Başkanı Mustafa Yamak, Emekli Babaeski İlçe Spor Müdürü Beyazıt Örgel, Babaeskispor’un eski başkanlarından Adnan Üstünay, Eski milli atlet ve eski güreşçi Sait Er, Eski Futbol Hakemi ve Gazeteci Metin Karakuş, Eski Milli Hakemlerden Ülkü Tırpancı, Merhumun futbol yaşamındaki takım arkadaşı Gazanfer Dayan, İlçe Fenerbahçe Derneği Başkanı Mustafa Sayınsöz, Mithat Akdereli, Okan Çakmak, Babaeskispor’un eski futbolcularından Günay Benice, Alpulluspor Başkanı Osman Karabıçak, 28 Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Ahmet Münür Bederli, Volkanspor Kurucu Başkanı Ergün Kasapoğlu, Ali Köken, Babaeskispor’un eski futbolcularından İsmail Hacıoğlu, Babaeskispor Altyapı hocası Osman Öner ve çok sayıda seveni cenazede yer aldı.

Zortul Medya olarak merhumun sevenleri ve ailesine başsağlığı dileriz.

Haber: Erhan Ertürk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com