Ana Sayfa Gündem 8 Ağustos 2023 394 Görüntüleme

‘’Bölgemizde yapımı planlanan projelerin yakın takipçisiyiz’’

Doğa ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Göksal Çidem ve Yönetim Kurulu Üyesi Av.Ozan Topuz Köy,Belde ve İlçelere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Doku Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Göksal Çidem ve Yönetim Kurulu Üyesi Av.Ozan Topuz bölgede yapımı planlanan projeler hakkında ve çevre sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla saha çalışmasının yanısıra Yöre Halkı,Muhtarlar,Kooperatif Yöneticileri ve Belediye Başkanları ile görüşme gerçekleştirdiler.

Kömürköy,Akpınar,Evrenli,Soğucak Köylerinin ziyaret edilmesinin ardından Vize ve Saraya geçen Ekip son olarak Çakıllı Belediye Başkanı.Mehmet Bayram ve Av. Duygu Okur ile görüş alışverişinde bulundular.

Göksal Çidem ;

“ Dernek olarak Bölgemizin çevre sorunlarının yanısıra yine bölgemizde yapımı planlanan projelerin yakın takipçisiyiz.Bugün gerçekleştirdiğimiz saha çalışmaları neticesinde Yöre Halkımız,Muhtarlarımız,Kooperatif Yöneticilerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile görüşmeler gerçekleştirdik.Doğamız,doğal kaynaklarımız,kültürel varlıklarımız,üreticilerimiz,tarım ve hayvancılık konularında yaptığımız görüşmeler neticesinde ileriye dönük ortak kaygılarımız söz konusu.Yöre İnsanımız,seçilmiş yöneticilerimiz,bilim insanlarımız ve hukukçularımızın desteğini her daim yanımızda hissettik ve beraber hareket ettik.Bundan sonrada beraber hareket edeceğiz.Bu vesile ile Çakıllı Belediye Başkanımız Mehmet BAYRAM ve Av. Duygu OKUR’a misafirperverlikleri için teşekkür ederiz “ dedi.

Haber: Semra Gören

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com