Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 9 Ağustos 2023 531 Görüntüleme

Hizmetleri değil mesajları konuşuluyor

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı nın halk tarafından anlaşılamayan sosyal medya paylaşımları Babaeskide gündemini korumaya devam ediyor.

Babaeski halkı paylaşılan mesajları gülümseyerek okurken, “diğer başkanlar yaptıkları icraatleri ve hizmetleri paylaşırken, bizim başkan laylaylom mesajlarla dikkatimizi çekme peşinde. Bari hiç paylaşım yapmasında bizimde boş yere kafamızı yormasın. İşi gücü bıraktık hacının ne demek istediğini tartışır olduk” dedikleri alınan haberler arasında…

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı nın son mesajı şöyle.; “Şimdi bu şehir, adının incesiyle gülümsüyor kuşlara Basıp geçtiğin yollar, dokunduğun duvarlar… Her yer şarkı söylüyor. Kimyası değişiyor gökteki yıldızların. Parlıyor aklımdaki kuyruklu uçurtmalar. Şimdi her evin gölgesinde bir avuç su kalbim… Ağzını uzatıp yudumluyor, terlemiş şen çocuklar. İyi ki geldin bak! Şimdi bu şehir çocuk, bu şehir baba, bu şehir aşk…”( Cahit Zarifoğlu)

Günaydın sevgili Babaeski’li hemşehrilerim. Sizlere keyifli, sağlıklı, aydınlık ve bereketli günler geçireceğiniz güzel bir hafta diliyorum.” HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com