Ana Sayfa Gündem 14 Temmuz 2016 1615 Görüntüleme

Zortul’un ayak sesi Ankara’dan duyuldu

Zortul Medya Grup bünyesinde yayın yapan gazetelerimizden Yeşilyurt Gazetesi  Muhabiri Ferhat Akgün, Cumhurbaşkanlığı Beştepe Yerleşkesi’ndeki Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve Camisi’ni ziyaret etti.

Ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni (TBMM) ziyaret ederek, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün, Ayşe Doğan, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ile görüşerek Trakya Halkının selamlarını ileterek, ZORTUL Medya Grup ile ilgili bilgiler verdi.

HABER MERKEZİ

Bünyesinde faaliyet gösteren Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi, Babaeski Gündem Gazetesi, Babaeski Söz Gazetesi, Pınarhisar Haber Gazetesi, Zafer Gazetesi, Gözde FM, Radyo Trak, Terapi FM ile Kanal 59 ile Trakya’nın En Büyük Medya Kuruluşu ZORTUL Medya Grup A.Ş., Cumhurbaşkanlığı Beştepe Yerleşkesi’nde bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile Camisi’ni ziyaret etti.

ZORTUL Medya Grup A.Ş. bünyesinde Kırklareli merkez ilçede 91 yıldır günlük olarak yayınlanmakta olan Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi’nin Muhabiri Ferhat Akgün, geçtiğimiz gün Ankara’ya giderek Cumhurbaşkanlığı Beştepe Yerleşkesi’nde bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile Camisi’ni ziyarette bulundu, burada yetkililerden bilgiler aldı.

Ferhat Akgün ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni (TBMM) ziyaret ederek burada AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün, Ayşe Doğan, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ile görüşüp Trakya Halkı’nın selamlarını ileterek, ZORTUL Medya Grup ile ilgili olarak bilgiler verdi.

ZORTUL Medya Grubun büyük bir aile olduğunu aktaran Ferhat Akgün; “Biz, büyük bir aileyiz. Her geçen gün ZORTUL Medya Grup gelişip, büyümektedir. Cenabı-ı Allah daha çok büyümeyi nasip etsin. Önemli olan bu bağı koparmamaktır. Bu şuur içinde bu bilinç içinde hepimiz el birliği ile daha iyi noktalara ulaşacağız.

Hak’tan ve Halk’tan yana, tarafsız yayıncılık anlayışımız ile başta Kırklareli olmak üzere tüm Trakya’da yaşamakta olan halkımızın sorunlarını gazetelerimize taşıyarak, bu sorunların çözülmesi için aracı olmaya çalışıyoruz. Bunun içinde deneyimli kadrolarımız ile halkımızın her zaman hizmetindeyiz. Var gücümüz ile bunun için çalışmaya daima hazırız” dedi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com