Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 21 Ağustos 2023 505 Görüntüleme

“MUTLU İNSANLAR KENTİ”  DEĞİLMİYİZ!

Türkiye’nin en mutlu şehirleri belli oldu!  Kırklareli Belediyesi tarafından “Mutlu İnsanlar Kenti” olarak adlandırılan KIRKLARELİ, ilk 10 ‘ a giremedi!

“MUTLU İNSANLAR KENTİ”  DEĞİLMİYİZ!

TÜİK tarafından açıklanan ‘Yaşam Memnuniyet Araştırması’ sonucunda Türkiye’nin en mutlu şehirleri belli oldu.

“Mutlu insanlar kenti” olarak tanımlanan Kırklareli ise araştırmanın ilk 10 sırasına giremezken, “sürekli karıştırılan ve ilk 10 a giren Kırıkkale ile karıştırılmıştır!” tesellisi ile yetirmek durumunda kaldık!

HABER MERKEZİ

 Yaşam Memnuniyet Araştırması’ her yıl olduğu gibi bu sene de TÜİK tarafından araştırıldı. Ülkemizdeki mutluluk oranı istatistiklerine göre Türkiye’nin en mutlu şehirleri belli oldu.

Peki Türkiye’nin en mutlu şehri hangisi? Türkiye’nin en mutlu şehirleri 2023 hangileri?

“Mutlu insanlar kenti” sloganı ile tanımlanan Kırklareli kenti ise açıklanan ilk 10 mutlu kent arasına giremedi!

TÜRKİYE’NİN EN MUTLU ŞEHİRLERİ BELLİ OLDU! BAKIN İLK 10 DA HANGİ ŞEHİRLER VAR

10- ŞIRNAK

9- SİİRT

8- UŞAK

7- DÜZCE

6- ÇANKIRI

5- KÜTAHYA

4- KIRIKKALE

3- BAYBURT

2- AFYONKARAHİSAR

1- SİNOP

Araştırma sonuçlarının paylaşılmasının hemen ardından ise sosyal medya da yapılan bazı geyik ve espriler dikkat çekti!

Yapılan enteresan yorumlarda “Hani biz mutlu insanlar kendiydik? Bunu slogan olarak belirlerken, hangi kriterler ile bu tanımlama yapılmış? Susuz insanlar kenti olduk! Orası tamam da, acaba bu mutlu insanlar kenti sıralamasında önceki yıllarda neredeydik? Sonradan mı mutluluğumuz azaldı? Neye göre mutlu sayılıyoruz? Neye göre de mutlu olmadığımız söyleniyor?” yorumları yapılmaya başlandı.

Yapılan bir yorumda ise “Yakında yerel seçimler yapılacak. Belki o zaman değişim sağlanabilir ise bu araştırmanın yeniden yapılması gerekebilir! Sıralamada Kırklareli de ilk 10 a, hatta belki de ilk 3 e girebilir” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com