Ana Sayfa Gündem 28 Ağustos 2023 363 Görüntüleme

Siyaseti bıraktığını söyleyen Başkan Hacı saha çalışmalarına mı başladı?

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’nın sosyal medya paylaşımları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Malazgirt Zaferi ve Büyük Taaruz paylaşımlarından 10-20 beğeni alabilen, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, yaptığı son paylaşımla, “Siyaseti bırakacağını açıklayan HACI, yeniden seçim çalışmalarına mı başladı?” Dedirtti.

Daha önce sokağa çıkmamakla, halkla birlikte olmamakla büyük ölçüde eleştirilen Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, siyaseti bırakacağı açıklar açıklamaz halkla birlikteyim fotoğrafı paylaştı.

Konu ile ilgili yorum yapan Babaeski halkı; “ Bu adam bizle dalgasını geçmeye başladı. Biz neden piyasada yoksun derken, hiç kimseyi sallamayan Başkan, hem siyaseti bırakacağım diyor, hemde halkın içine katılmaya başlıyor. Bu işte bi terslik var. Bizim bildiğimiz başkan görevdeyken halkın içinde olur. Dertlerini dinler, çözüm bulur. Bizimkisi tam tersini yapıyor. Siyaset öyle bıraktım demekle bırakılmıyor. Siyaseti bıraktım deyip ortalarda gezer se kimse ona derdini anlatmaz, derman da olmaz zannediyor ama o iş öyle değil. Belediye seçimleri olmadan bırakılmaz başkanlık. Zaten bi faydası yok bari kafamızı karıştırmasın.” Dediler. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com