Ana Sayfa Gündem 31 Ağustos 2023 292 Görüntüleme

UĞUR ÜLGEN, AFYONKARAHİSAR BÖLGE MÜDÜRÜ OLDU

• Yaklaşık 10 yıldan beridir Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Edirne Bölge Müdürü olarak görev yapan ve Trakya ‘ da ki gazeteciler tarafından ÖRNEK gösterilen Uğur Ülgen, yapılan yeni bir atama ile Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü görevine atandı. Aynı il de bölge müdürü olarak 1yıldır görev yapan Mehmet Zahid Talha Arar ise Edirne Bölge Müdürlüğü görevine atandı.

Şenol Goncagül

Trakya Bölgesinde gazetecilik yapan ve özellikle de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı basın kartı sahibi olan gazetecilere hitaben veda mesajı paylaşan Ülgen : “Kıymetli ilimizde mukim, kıymetli basın mensubu arkadaşlarım. Afyon Karahisar Bölge Müdürü olarak atanmış bulunuyorum. Görev bölgemiz bu güzelim şehirde, 10 yıl boyunca güzel anılar biriktirdim. Güzel insanlar tanıdım. Her şey gönlünüzce olsun, Allah’a ısmarladık” ifadelerini kullandı.

“8 GAZETECİYE YENİ BASIN KARTLARINI TESLİM ETMİŞTİ”

Gazetecilik mesleğini profesyonel olarak yapan ve ilk kez Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Basın Kartı almaya hak kazanan, 8 gazeteciye, valilikte düzenlenen tören ile basın kartlarını teslim eden Uğur Ülgen, bu tören ile bir nevi bölge basınına veda da etmiş oldu.

Zortul Medya Yayın Grubu olarak; her konuda yardım ve desteklerini camiamızdan esirgemeyen Uğur Ülgen’e, yeni görevinde başarılarının devamını diliyor, yerine atanan Mehmet Zahid Talha Arar’a da “hoşgeldiniz” diyoruz.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com