Ana Sayfa Asayiş, Gündem 31 Ağustos 2023 318 Görüntüleme

“Reflektör Tak Görünür Ol”

Kırklareli İl J.K.lığına bağlı Trafik Jandarması tarafından, 2021-2023 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı doğrultusunda icra edilen trafik denetimleri ve bilgilendirme faaliyeti kapsamında denetimler gerçekleştiriliyor.

22.08.2023-28.08.2023 tarihleri arasında yapılan denetimlerde;

Trafik Denetimlerinde; 8.450 araç/sürücü denetlendi. Kural ihlali yaptığı tespit edilen 162 sürücüye Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlemiş, 76 araç ve 17 sürücü trafikten men edildi.

Lüleburgaz, Demirköy, Trafik Jandarmasınca ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi maksadıyla Drone ile Havadan Trafik Denetim faaliyeti icra edilmiş, denetimde 125 araç/sürücü denetlenmiş, kural ihlali yaptığı tespit edilen 3 sürücüye Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlendi.

Vize Trafik Jandarmasınca Alkol denetimi yapıldı.. Yapılan denetimler esnasında 45 araç/sürücü kontrol edildi, 2 sürücüye 8.128 TL Trafik idari Para Cezası uygulanmış, 2 araç trafikten men edilmiş, 2 sürücü belgesi geçici olarak geri alınmıştır.

Bilgilendirme Faaliyetlerinde; 65 Köy ve Beldede 895 traktör sürücüsüne “Reflektör Tak Görünür Ol” projesi kapsamında;

Traktörlerde flaşörlü yanıp-sönen sarı ışıklı, dönerli uyarı lambası bulundurmaları,

Traktör römorklarında iki adet arka işaret levhası(reflektör) bulundurmaları konularında bilgilendirme yapıldı.

Trafik denetimlerimizin amacı; cezalandırmak değil meydana gelebilecek trafik kazalarının engellemesi ile kaza neticesi can kaybı ve ağır yaralanmaların azaltılması hedefleniyor.

Haber Merkezi

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

6 ay faizsiz olarak ertelendi

6 ay faizsiz olarak ertelendi

Tema Tasarım | Osgaka.com