Ana Sayfa Bölge, Gündem 31 Ağustos 2023 989 Görüntüleme

‘’Asmaya verdikleri önemin karşılığını aldıkları bu güzel günde emekleri için kutluyorum’’

Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Yasemin Ertaş, 2. Süleymanpaşa Bağ Bozumu Şenliği’ne katıldı.

Başkan Ertaş;

‘’Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü ve Süleymanpaşa Belediyesi işbirliğiyle yapılan 2. Süleymanpaşa Bağ Bozumu Şenliği yapılan üzüm hasadı, yeni ve yerli üzüm çeşitlerinin tanıtımı, tadımı, üzümden yapılan ürünlerin tadım etkinliği ile bağ ve üzüm temalı fotoğraf yarışması ve sergisinin ödül töreni sonrası folklor gösterisi ve yerel sanatçıların performansı ile tamamlandı.

Kırklareli Yayla Bolluk Bereket, Hasat ve Bağ bozumu Şenliklerine yıllarca destek veren Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü müdürümüz sayın Mehmet Ali Kiracı ile birlikte tüm teknik ve idari personeli asmaya verdikleri önemin karşılığını aldıkları bu güzel günde emekleri için kutluyorum’’ dedi. (Haber Merkezi)

Fotoğraf: Kırklareli Kent Konseyi

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com