Ana Sayfa Gündem, Spor 4 Eylül 2023 717 Görüntüleme

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu oldu

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu oldu.  Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası Finalinde Sırbistan’ı 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

Kırklareli’nden Filenin Sultanları için tebrik mesajları paylaşıldı. O tebrik mesajlarından bazıları;

Kırklareli Valisi Birol Ekici; ‘’ 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 mağlup ederek şampiyon olan milli gururumuz A Milli Kadın Voleybol Takımımızı gönülden tebrik ediyorum. Sizinle gurur duyuyoruz’’ dedi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam; ‘’CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı mağlup ederek şampiyon olan Filenin Sultanları’nı tebrik ederim’’ dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu; ‘’ Cumhuriyetimizin 100. yılını taçlandıran Avrupa Şampiyonu Ata’ nın kızları gururumuzsunuz’’ dedi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli; ‘’ Şampiyonuz!

CEV Avrupa Şampiyonası’nda Sırbistan’ı yenerek Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları’nı tebrik ediyorum. Hepinizle gurur duyuyoruz! ‘’ dedi.

Kırklareli Ticaret Borsası; ‘’ CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda Sırbistan’ı mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyor, ülkemize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Babaeski Balkan Türkleri Dayanışma Derneği; ‘’ Cumhuriyetimizin 100. yaşına yaraşır biçimde CEV Voleybol da Avrupa Şampiyonu olan Ata’sının kızları ile gurur duyuyoruz.

Bizlere bu mutluluğu yaşatan A Milli Kadın Voleybol takımımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ dedi.

Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Vural; ‘’ Cumhuriyetimizin 100. yılında Avrupa Şampiyonu olan Voleybol Kadın Milli Takımımızı tebrik ediyor, Türkiye’ye yaşattığı gurur için Filenin Sultanları’na teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Haber: Erhan Ertürk

Fotoğraf: Türkiye Voleybol Federasyonu Sosyal Medya

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com